Hvis du er på udkig efter en sport, som interesserer dig rigtig meget, og som du kan fastholde resten af livet, så mener vi, at ridning er svaret. Ridning er for alle, og alder er absolut ingen hindring. Om man er mand eller kvinde, dreng eller pige, gør ingen forskel, så længe man blot er vild med heste, god motion, dejlig natur og bevægelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når man begynder at ride, og inden man har set sig om, er man med sikkerhed rigtig god og dygtig til denne sport. Når man begynder til ridning, kan man faktisk ride alt det, man vil, og det betyder jo, at det kun er en selv, der sætter grænsen. Det giver mange muligheder, og det er tilmed muligt at få en masse nye venner, hvis det er det, man kan lide. At ridning ikke er en billig sport, ved de fleste, men vi mener ikke, at det er det faktum, der skal afholde en fra at dyrke sporten. Der er nemlig så meget glæde forbundet med at ride, og det betyder, at det vil føre til stor livsglæde for alle mennesker, der begynder. Du kan sikkert begynde allerede i dag, hvis du finder en rideskole i nærheden af, hvor du bor, og hvis du hellere vil se tiden lidt an og vente, til du finder den rette rideskole, så er der også god mulighed for dette.

Der er ikke noget at sige til, at det efterhånden er blevet så populært at tilbringe meget tid med heste. Det siges endda flere steder, at heste kan hele mennesker, men mon ikke også, at mennesker kan hele heste. Det virker i hvert fald til, at de fleste heste rigtig godt kan lide at have mennesker omkring sig, og hvis man er meget vild med hestesport, bør man en dag også besøge en af de rigtig mange væddeløbsbaner, vi har rundt omkring i landet. Der er her rig mulighed for at få en god dag, og når først man har været af sted én gang, vil man ikke kunne lade være med at tage af sted igen og igen. Der er faktisk ingen grænser for, hvor dejligt det kan være at tage til hestevæddeløb, og når først, man forstår det, kan man tage af sted igen og igen, og man vil hver gang blive både glad og begejstret.

Hvis ikke du allerede er blevet motiveret til at gå til ridning, så mener vi, at du bør læse med på de kommende sider. Her er nemlig mange muligheder for at blive inspireret, og når først du forstår hvor stor betydning, det kan have for et menneske at gå til ridning, så vil du med sikkerhed ikke længere holde dig tilbage. Der er nemlig ikke grund til at vente på at springe ud i det, man drømmer allermest om, for inden man har set sig om, så er tiden gået, og man er blevet gammel. Og livet handler jo om ikke at fortryde noget.