Vi er så glade for, at du er her. Vi ved nemlig, at du er vild med heste, og det har du sikkert også været, så længe du overhovedet kan huske. De fleste, der er vilde med heste, har nemlig været det hele livet, og det er sjældent noget, der bare kommer lige pludseligt. Vi forstår, at du er helt vild med heste, for det er vi også, og vi har været det rigtig længe. En hest er det dejligste dyr, og vi mener, at alle mennesker har glæde af at anskaffe sig en. Vi ved også, at det kan være dyrt at købe en hest, og blandt andet derfor mener vi, at det er synd, at langt de fleste mennesker ikke har råd til en. Vi ved også, at man selvfølgelig godt kan spare pengene op, men det kan tage så mange år, at det aldrig bliver en realitet for rigtig mange. Det gode er dog, at man kan låne pengene, hvis man ønsker det, og så kan man senere betale af på lånet.

En hest giver så mange glæder og fornøjelser, at ingen bør snyde sig for at få dette smukke dyr ind i deres liv. Hvis man vil, kan man ride hver dag, og det kan man uanset, om det er sommer, vinter, efterår eller forår. Man kan også tage sin hest med på tur, uanset hvor man skal hen, og når det er sommer, kan man ride rigtig mange rolige ture. Når man ønsker det, kan man ride langsomt, og andre gange kan man ride hurtigt. Der er ikke noget at sige til, at mange mennesker er blevet så betaget af dette foretagende. En hest er nemlig et helt særligt dyr, og det siges, at heste også kan hele mennesker. Heste giver mennesker ro og tryghed, og når først man har en hest, vil man aldrig nogensinde leve uden en igen. Vi ved godt, at det kræver nogen plads at have en hest, men heldigvis er der flere steder, hvor man kan få opstaldet sin hest. Netop derfor er der ingen undskyldning for ikke at skulle have en hest. Man skal naturligvis også have tid til at passe sin hest, men det har alle, når blot de gider. En hest giver så meget igen, at det er en af de bedste investeringer, man overhovedet kan foretage sig i livet.

Det kan også være, at du har et barn, der gerne vil have en hest, og hvis det er tilfældet, så synes vi, at du skal være nysgerrig efter, hvor meget det vil betyde for barnet at få en hest. Det kan være, du har en søn eller datter, der allerede går til ridning, og som vil have stor fornøjelse ved at få en hest. Det kan være, du synes, det er for dyrt at købe en hest, og det kan også være, du mener, at ikke hele familien vil have glæde af en hest. Her vil du dog blive overrasket, for det vil kunne gøre en stor forskel for jer alle med en hest. Vi mener derfor, at når man ønsker sig en hest, eller man har et barn, der ønsker sig en, så skal man tage ud for at undersøge de muligheder, der er. Der er nemlig rigtig mange muligheder for at finde en hest, der ikke lige koster 500.000 kr. Ja, heste kan faktisk fås billigere, selvom vi godt ved, at de ikke er så billige, som man kunne håbe. Men det har jo sine grunde, at en hest koster rigtig mange penge, og vi mener også, at det skal blive ved med at være sådan. Hvis I kigger jer godt for, vil I kunne få en hest, der ikke koster mere end 200.000 kr., og her vil I tilmed kunne få en hest, der har det rigtig godt, og som er blevet passet og plejet godt. I skal ikke være bange for at investere i en hest, for I vil blive så glade, som I aldrig har forestillet jer. Ja, en hest kan være den forskel, I gør for jer selv og hinanden.

Når først man har en hest, skal man dog være opmærksom på, at der også er andre omkostninger ved at have den. En hest skal have mad, drikke, og den skal passes og plejes godt. Hvis ikke man kan have den der, hvor man bor, skal den opstaldes et sted, og det kan godt være en fornøjelse, der er temmelig dyr. Men det er dog pengene værd, for her vil den blive passet på den. Det er dog ikke alle, der bryder sig om at have den opstaldet, men hvis I selv bor på en gård eller et større husmandssted, så har I selv god plads til hesten, og så er der ingen grund til at have den opstaldet ude i byen.

Når først I har en hest, vil I hurtigt blive rigtig gode til at ride sammen, og da en hest er en investering for livet, vil I kunne hygge jer med den, så længe den lever – og det er rigtig længe! Vi håber, I vil tage ud at kigge på en hest snarest muligt, og hvis I har lyst til at dele jeres oplevelser og erfaringer med os, vil vi blive meget glade. Det koster jo ikke noget at dele sine glæder med andre, og på denne måde har vi rig mulighed for både at hjælpe og inspirere hinanden.